Barion Pixel

Az ENSPORT ajánlata a VTM indulóinak

Az ENSPORT ajánlata a VTM indulóinak

Már csak pár nap van hátra az ENSPORT VTM-ig, és már mi is izgatottan várjuk a verseny napját! Az ENSPORT csapata különleges lehetőségekkel készül Nektek a helyszínen.
Masszázs
Három kiváló masszőrünk, Szilvi, Dávid és Zsolt egész nap vár Titeket, már a rajt előtt is! Amit valószínűleg nem nagyon kell majd használniuk, azok a hűsítő krémek és gélek , viszont bemelegítő krémekből dupla akkora mennyiséggel készülünk Nektek. Azok akik masszázs szolgáltatást vesznek igénybe a rajt előtt, majd a befutó után visszajönnek hozzánk és megosztják a tapasztalataikat és észrevételeiket, 10%-os kedvezménykupont kapnak, amit 2024 március 31-ig tudnak beváltani nálunk. Sportkrémeket az Ensport sátornál vásárolni is tudtok majd (bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség).
Amire lehet számítani Tőlünk a rajt előtt:
-Bemelegítő krémes masszázs
-Felpörgető, átmozgató masszázs
-Bemelegítő krém tanácsadás, ismertetés, teszterek használata
-Kinesio Tape ragasztás és ezzel kapcsolatos tanácsadás (csak ízület rögzítő ragasztás javasolt)
-Bármilyen rehabilitációval és relaxációval kapcsolatos kérdés
Amire lehet számítani Tőlünk a befutó után:
-Regeneráló és izomlazító masszázs
-Esetleges sérülések gyors kezelése (lehetőségeinkhez mérten)
-Időpont egyeztetés későbbi sportmasszázsra
-Kinesio Tape ragasztás és ezzel kapcsolatos tanácsadás
-Bármilyen rehabilitációval és relaxációval kapcsolatos kérdés
Mivel nagyon sokan lesztek, ezért legfeljebb 10-15 perc jut 1 emberre, nem lesz lehetőségünk várólistát írni, érkezési sorrendet fogunk tartani. Ezek a kezelések nem érnek fel egy teljes értékű kezeléssel, de az izmok ellazítására, nyugalomba helyezésére, esetleges bokaficamok rögzítésére és további otthoni rehabilitációs tanácsadásra nagyon alkalmasak. Reméljük minél többen élni fogtok a lehetőséggel.
Talpvizsgálat
Az ENSPORT gyógytornászai Flóra és Orsi hozzák spéci talpvizsgáló berendezésüket és minden szaktudásukat, amit az elmúlt években szereztek. A talpvizsgálatra előzetesen tudtok időpontot foglalni ezen a linken: https://tfft.io/qBwHxeg
Továbbá lehetőségetek lesz Medi Igli talpbetéteink megvásárlására a helyszínen. Bármilyen gyógytornával kapcsolatos kérdéseitekre is készséggel válaszolnak a lányok.
A talpbetéteinkről bővebb információt itt olvashattok: https://ensport.hu/talpvizsgalat-es-talpbetet/
 
Közös bemelegítés

Nem hagyjuk, hogy bemerevedett izmokkal startoljatok el! A rajtok előtt 15 perccel közös átmozgatást tartunk, így ha a masszőreinkhez nem jutottál el, gyógytornászaink által vezetett bemelegítésen még felkészítheted a szervezeted az általad választott táv kihívásaira.

Frissítés

Edzőinkkel a telkibányai frissítőponton találkozhattok. Frissítünk és szurkolunk nektek.

Verseny utáni hengerezés
A célba érkezés után pedig az ENSPORT sátornál hengerezni is lesz lehetőségetek. Eszközöket biztosítunk, egyszerre 8 főnek tudja gyógytornászaink felügyelete mellett áthengerezni megfáradt izmait.
Várunk mindenkit sok szeretettel! Kint találkozunk!