Barion Pixel

Elmarad az Ensport VTM és a Nyúlcipőbolt Mecsek Trail!

Elmarad az Ensport VTM és a Nyúlcipőbolt Mecsek Trail!

A Kormány által a mai napon (2020.03.11.) elrendelt vészhelyzet miatt a Terepfutás.hu versenyeivel kapcsolatban az alábbi döntéseket hoztuk:

Az Ensport Vértes Terep Maratont (2020.03.22.),
és a Nyúlcipőbolt Mecsek Trailt (2020.04.26.)
töröljük, illetve későbbi időpontban rendezzük meg. A dátumokkal hamarosan jelentkezünk.

Az Ensport Vértes Terep Maraton-ra befizetett nevezés díjad átviheted egy másik versenyre, vagy kérésedre a befizetett nevezési díjat 100 %-ban visszautaljuk.

Ha a visszautalást választod: 2020. március 31-ig töltsd ki az alábbi formot:
http://bit.ly/EnsportVTM2020Lemondás
A visszautalás kézzel történik, ezért hosszabb ideig is eltarthat, türelmedet kérjük!

Ha nem kéred a visszautalást, a befizetett nevezési díj nálunk marad, és 2021. március 1-ig bármely általunk rendezett verseny nevezésénél felhasználhatod. Ennek menete: a regisztrációdhoz tartozó e-mail címhez rendelünk egy „folyószámlát”. A következő regisztrációkor a fizetés megkezdése előtt automatikusan levonjuk a nálunk lévő pénzed levonható részét egészen addig, amíg el nem fogy. (Példa: VTM Ultramaratoni távra voltál nevezve és kértél +1 ételt, ezért fizettél összesen 12.450 Ft-ot. Ősszel nevezel egy Nyúlcipőbolt Trail verseny L távjára, ami 10.000 Ft. Nem kell fizetned, és a „folyószámládon” marad még 2.450 Ft. A következő regisztrációdnál az Ensport Vértes Trail verseny M távját választod, aminek a díja 9.000 Ft. Ekkor levonjuk a folyószámládon lévő 2.450 Ft-ot, tehát 6.550 Ft-ot kell befizetned.)
Az új időpontban megrendezésre kerülő Ensport VTM-re új regisztráció szükséges! Azok számára, akik nem kérték a visszautalást, 3 nappal korábban nyitjuk meg a regisztrációt.

A VTM-re meghívott vendégeket külön e-mailben informáljuk.

A Salomon UTH-val kapcsolatban egyelőre semmit nem tudunk mondani, a verseny megrendezése a járvány alakulásától függ. Figyeljétek híreinket a FB-on és weboldalainkon!