Blackroll® SMR és mobilizációs technikák

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Blackroll® SMR és mobilizációs technikák

február 16 @ 11:00 - 19:00

“Az SMR „Self Myofascial Release” kifejezés egyre népszerűbb a sporttal és mozgással foglalkozó szakemberek között, melyhez gyakran társítják a habszivacs hengerekkel való önmasszázst. Az SMR technika azonban több, mint egy hengeren való „görgőzés”, ugyanis a szakszerűen alkalmazott technika képes elejét venni egy sor mozgásszervi panasznak, és hatékony társsá szegődik a sportsérülések megelőzésében is.

A BLACKROLL® eszközökkel végzett gyakorlatok harmonizálják a mozgást, optimalizálják a testtartást és csökkentik a kötőszöveti rendszer egyensúlytalanságaiból származó tartáshibákat. Az eszközök szakszerű és rendszeres használata hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez, és segít leépíteni azokat a kompenzáló mozdulatokat, melyek a legtöbb sérülés hátterében állnak – még azelőtt, hogy azok valóban panaszt okoznának. A BLACKROLL® eszközökkel végzett önmasszázs elősegíti a szöveti regenerációt, a feszes és rövidült izmok nyújthatóságát, segítségükkel növelhető az ízületek mozgástartománya, és általuk csökkennek az izom és ízületi eredetű panaszok, ezért a mozgásszervi rehabilitáció területén is kiválóan hasznosítható, mint terápiás segédeszköz.

A BLACKROLL® Functional Fascia Trainer képzésünkön olyan eszközöket ismerhetsz meg, és olyan tudást kapsz, mellyel a rehabilitáció, regeneráció, a funkcionális edzés és a prevenció területén is naprakész segítséget tudsz majd nyújtani, és amellyel te magad tarthatod kézben a saját-, és környezeted egészségét is! A kurzus alatt Thomas Myers – Anatomy Trains elméletére alapozva megismerkedhetsz a myofasciális rendszer világával, amely forradalmasította a mozgásszervi problémák kezelését, illetve megismerheted a kötőszöveti rendszer harmonizálásnak elméleti hátterét és az SMR alkalmazásának gyakorlati lehetőségeit.”

Részletek

Dátum:
február 16
Időpont:
11:00 - 19:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1895186283902595/

Szervező

FitCollege Képzési Központ
Honlap:
https://fitcollege.hu

Helyszín

Fitness 5 and Gym Self Store Plaza
Pünkösdfürdő 52-54
Budapest, Pest 1039 Magyarország
+ Google Térkép