Jóga – futókra optimalizálva

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jóga – futókra optimalizálva

2018 december 6 @ 19:00 - 20:00

“HELYSZÍN: YOGAART STÚDIÓ – Budapest, II. kerület Zsigmond tér 13.
Mivel magam is futó vagyok, ezt az órát a futók igényeihez mérten alakítottam ki. Hatha jóga alapokra épül, de a bemelegítés során alkalmazzuk a japán Do-in önmasszázs bizonyos fogásait is, hogy előkészítsük a testet, fellazítsuk az energiablokkokat. A lábak tekintetében a fő hangsúly az izmok nyújtásán, lazításán és az ízületek átmozgatásán van, míg a törzsizmokat és karokat főként erősítjük, nyújtjuk. Külön légzőgyakorlatokat csinálunk a vitálkapacitás növelésére. Egyensúlyozó ászanák segítségével támogatjuk a harmonikus mozgást és kölcsönveszünk néhány mozdulatot a chi kungból is, hogy összehangoljuk a jobb és bal agyféltekét. Futás utáni regenerációt elősegítő gyakorlatokat végzünk, és tudati gyakorlatok révén további felesleges feszültségektől szabadítjuk meg testünket, elménket egyaránt.
Olyan tudást igyekszem átadni, amit a mindennapokba beépítve tudtok használni az egészségetek megőrzésére. Másrészt gyakorlás közben ismertetem az egyes ászanák jótékony hatásait is, bizonyos betegségek, problémák esetén.
Kezdők is jöhetnek bátran.
Kaptok tippeket futás előtti bemelegítéshez, és futás utáni nyújtáshoz. És ha esetleg meglévő problémával jönnétek, menet közben törekszünk az enyhítésére.
Szeretettel várlak a Zsigmond téren a csodálatos YogaArt stúdióban.”

Részletek

Dátum:
2018 december 6
Időpont:
19:00 - 20:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/824983117892838/

Szervező

YogaArt
E-mail:
info@yogaart.hu
Honlap:
https://yogaart.hu

Helyszín

YogaArt Studió
Szomolnok 11.
Budapest, Pest 1034 Magyarország
+ Google Térkép